Trezire și reformă sau adormire în ritual?

Înregistrarea prezentării primului volum al cărții ,,50 de teze pentru reforma creștinismului din zilele noastre”, care a avut loc la Sibiu, pe 6 iunie.

”Însufleţeşte-Ţi lucrarea în cursul anilor, Doamne!
Fă-Te cunoscut în trecerea anilor!”
(Habacuc 3:2)

4 gânduri despre “Trezire și reformă sau adormire în ritual?

 1. Pacea si binecuvantarea Domnului Isus ! As vrea sa stiu , daca se poate, unde veti avea prezentare de carte in luna august . Ma intereseaza daca sunteti pe undeva prin Moldova ( Iasi, Bacau, Piatra Neamt  sau Suceava ) As vrea sa particip si eu, dar mai ales sa cumpar cartea. Am urmarit pe net, inregistrarile , dar as vrea si cartea.  Multumesc anticipat de raspuns. Domnul sa fie cu dv, cu toata echipa care munceste la aceste materiale !                                                                                                                    Trimis din Yahoo Mail pe Android

  1. Deocamdată, nu este nimic planificat pentru Moldova. Toate următoarele întâlniri din această toamnă vor fi postate pe site.
   Cartea poate fi comandată și la numărul de telefon 0721 226 568
   sau pe adresa de e-mail: trezireazi@gmail.com

   1. Pacea Domnului Isus
    Caut sa găsesc informațiile de prezentare de carte sau eventuale date de slujire în țară su diaspora, nu la găsesc nicicum… Va rog să-mi dați un link sau indicații clare. Fiți sănătoși

   2. Încă nu avem datele și locurile concrete ale următoarelor călătorii. Pe măsură ce le vom avea, vom publica pe acest site. Domnul să vă binecuvânteze!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s