T. 46-47: Se-apropie prigoana?

           Văd venind o vreme de persecuție cum omenirea n-a mai experimentat vreodată. Aceasta se va îndrepta împotriva adevăraților credincioși ai lui Isus și va putea fi, în curând, comparată cu ieșirea din mare a unui monstru cu mai multe capete. Ea va începe lent și subtil, întâmplându-se într-o vreme când libertatea religioasă pare să fi ajuns la apogeu. Se va răspândi în SUA, Canada și în întreaga lume, devenind, în cele din urmă, un fel de nebunie.

           Un duh anticristic va intra în inimile anumitor persoane din cercurile înalte, din guvern și din sistemul judiciar, făcând-i pe acești oficiali să se angajeze în manevre juridice menite să hărțuiască biserici independente, misionari și slujitori ai Evangheliei…

           Dumnezeu va aduce un armistițiu temporar între Orient și Occident cu scopul expres de a aduce Evanghelia în aceste țări comuniste… Însă, după o scurtă perioadă de libertate și trezire spirituală în rândul multora, ușile se vor închide brusc, iar nebunia persecuțiilor va începe cu intensitate și va copleși toate aceste națiuni. (D. Wilkerson – Viziune apocaliptică)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s