T. 46-47: Se-apropie prigoana?

           Văd venind o vreme de persecuție cum omenirea n-a mai experimentat vreodată. Aceasta se va îndrepta împotriva adevăraților credincioși ai lui Isus și va putea fi, în curând, comparată cu ieșirea din mare a unui monstru cu mai multe capete. Ea va începe lent și subtil, întâmplându-se într-o vreme când libertatea religioasă pare să fi ajuns la apogeu. Se va răspândi în SUA, Canada și în întreaga lume, devenind, în cele din urmă, un fel de nebunie.

           Un duh anticristic va intra în inimile anumitor persoane din cercurile înalte, din guvern și din sistemul judiciar, făcând-i pe acești oficiali să se angajeze în manevre juridice menite să hărțuiască biserici independente, misionari și slujitori ai Evangheliei…

           Dumnezeu va aduce un armistițiu temporar între Orient și Occident cu scopul expres de a aduce Evanghelia în aceste țări comuniste… Însă, după o scurtă perioadă de libertate și trezire spirituală în rândul multora, ușile se vor închide brusc, iar nebunia persecuțiilor va începe cu intensitate și va copleși toate aceste națiuni. (D. Wilkerson – Viziune apocaliptică)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s