Prima parte a Necazului cel mare

”Vine sfârșitul, vine sfârșitul; se trezește împotriva ta! Iată că a și venit! … Vine vremea, se apropie ziua de necaz și nu de bucurie pe munți! Acum Îmi voi vărsa curând urgia peste tine, Îmi voi potoli mânia peste tine; te voi judeca după faptele tale și te voi pedepsi pentru toate minciunile tale!” (Ez. 7:6-8)

Pentru că în zilele acelea va fi un necaz așa de mare cum n-a fost de la începutul lumii pe care a făcut-o Dumnezeu până azi și cum nici nu va mai fi vreodată. (Mc. 13:19)

”Vai! Căci ziua aceea este mare; niciuna n-a fost ca ea! Este o vreme de necaz pentru Iacov, dar Iacov va fi izbăvit din ea.” (Ier. 30:7)

”Du-te, poporul meu, intră în odaia ta și închide ușa după tine; ascunde-te câteva clipe, până va trece mânia! Căci iată, Domnul iese din locuința Lui să pedepsească nelegiuirile locuitorilor pământului; și pământul va da sângele pe față și nu-și va mai acoperi uciderile.” (Is. 26:20-21)

2 gânduri despre “Prima parte a Necazului cel mare

  1. DOMNUL SA VA BINECUVINTEZE, in legatura cu „fintina adincului de unde vor iesii acele fiinte demonice ce vor chinui pe oameni 5 luni”, am o banuiala in leg cu „gura fintinii adincului” si anume ca aceasta ar putea fi acceleratorul din ELVETIA, acolo, atunci cind se fac experimente si imediat dupa, au loc fenomene ciudate, aparitii bizare, manifestari clar demonice, chiar Stephen Hawking ateul a zis ca oamenii „au deschis cutia pandorei si nu se stie daca o vor mai putea inchide vreodata”. probabil ca la timpul hotarit, acel experiment va atinge punctul culminant, viteza maxima si atunci „vor reusii” sa implineasca ceea ce este scris. DOMNUL DOMNILOR sa va intareasca sa puteti suna din trimbita cu putere pt trezirea poporului. fiti BINECUVINTATI !

Lasă un comentariu