Prețul unei ungeri proaspete – David Wilkerson

”Dacă vreodată ai fost atins de El și ai avut ungerea Lui, nu vei mai avea timp să trăiești pentru tine. Trebuie să spui: ”Doamne, folosește-mă! Nu-mi pasă unde mă trimiți, nu-mi pasă unde vrei să merg, dar nu plec nicăieri cu sufletul uscat! Nu plec în uscăciune!” Vreau ungerea! Vreau atingerea lui Dumnezeu!

Am tot auzit despre trezire ani la rând. Fratele Ravenhill a fost lucrător împreună cu mine și echipa mea cinci ani. Și a murit cu inima frântă, pentru că el a scris cărți despre trezire timp de 50 de ani. Și în ultimele sale ore de viață a fost atât de rănit de ușurătatea celor de la amvon. Atâția predicatori, pe care el i-a numit oameni ușori, nu aveau nicio greutate… Totul era ușor, era nebunesc.

Dumnezeu îți vorbește și ție. Domnul spune: „Am obosit de adunările voastre de sărbătoare! M-au obosit jertfele voastre care nu sunt din inimă!” Nu rata ceea ce Dumnezeu este pe cale să facă! V-o spun prin Duhul Sfânt și cu dragoste, El spune: „Te-am căutat de atâtea ori, dar de data asta îți spun cu mare dragoste. Dacă vei plăti prețul, voi deschide uși pentru tine! Voi vorbi prin tine și te voi folosi iarăși așa cum nici nu ți-ai imagina!”

–  David Wilkerson

One Reply to “Prețul unei ungeri proaspete – David Wilkerson”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s