Prețul unei ungeri proaspete – David Wilkerson

”Dacă vreodată ai fost atins de El și ai avut ungerea Lui, nu vei mai avea timp să trăiești pentru tine. Trebuie să spui: ”Doamne, folosește-mă! Nu-mi pasă unde mă trimiți, nu-mi pasă unde vrei să merg, dar nu plec nicăieri cu sufletul uscat! Nu plec în uscăciune!” Vreau ungerea! Vreau atingerea lui Dumnezeu!

Am tot auzit despre trezire ani la rând. Fratele Ravenhill a fost lucrător împreună cu mine și echipa mea cinci ani. Și a murit cu inima frântă, pentru că el a scris cărți despre trezire timp de 50 de ani. Și în ultimele sale ore de viață a fost atât de rănit de ușurătatea celor de la amvon. Atâția predicatori, pe care el i-a numit oameni ușori, nu aveau nicio greutate… Totul era ușor, era nebunesc.

Dumnezeu îți vorbește și ție. Domnul spune: „Am obosit de adunările voastre de sărbătoare! M-au obosit jertfele voastre care nu sunt din inimă!” Nu rata ceea ce Dumnezeu este pe cale să facă! V-o spun prin Duhul Sfânt și cu dragoste, El spune: „Te-am căutat de atâtea ori, dar de data asta îți spun cu mare dragoste. Dacă vei plăti prețul, voi deschide uși pentru tine! Voi vorbi prin tine și te voi folosi iarăși așa cum nici nu ți-ai imagina!”

–  David Wilkerson

2 gânduri despre “Prețul unei ungeri proaspete – David Wilkerson

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s