Bunătatea lui Dumnezeu așteaptă un răspuns de la tine

Dragostea lui Dumnezeu ne constrânge, pentru că El L-a dat pe Fiul Său pentru noi – aceasta este Evanghelia. Și dacă numai atât am înțelege, este de ajuns.

Dumnezeu nu te roagă, nu doar te cheamă, ci El Însuși a făcut ce era nevoie pentru mântuirea noastră. El a luat inițiativa, L-a luat pe Fiul Său și L-a lăsat pe pământul acesta să fie batjocorit, scuipat și lovit, ca să arate omului ce face păcatul.  De fiecare dată când păcătuim, noi asta facem… Iar Dumnezeu L-a lăsat pe Fiul Lui să moară pe o cruce. Aceasta-i dragoste,  e dragostea adevărată.

Dumnezeu așteaptă și astăzi răspunsul nostru la dragostea Lui: Nu vezi tu că bunătatea lui Dumnezeu te îndeamnă la pocăinţă?

2 Replies to “Bunătatea lui Dumnezeu așteaptă un răspuns de la tine”

  1. Dupa ce am ascultat predica, mi-am pus intrebarea: cat la sută din dragostea lui Dumnezeu am intors inapoi Lui? Cuvintele tale fr. Aurel sunt perfecte pentru “crestinii” pierduti in biserica. Dar foarte putin pentru oamenii din lume. Ei nu-L cunosc pe Dumnezeu, iar bunatatea Lui nici atat. Doamne ai mila de noi sa aratam bunatatea lui Ta in fiecare zi si oamenii sa se intoarca la Tine.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s