Bunătatea lui Dumnezeu așteaptă un răspuns de la tine

Dragostea lui Dumnezeu ne constrânge, pentru că El L-a dat pe Fiul Său pentru noi – aceasta este Evanghelia. Și dacă numai atât am înțelege, este de ajuns.

Dumnezeu nu te roagă, nu doar te cheamă, ci El Însuși a făcut ce era nevoie pentru mântuirea noastră. El a luat inițiativa, L-a luat pe Fiul Său și L-a lăsat pe pământul acesta să fie batjocorit, scuipat și lovit, ca să arate omului ce face păcatul.  De fiecare dată când păcătuim, noi asta facem… Iar Dumnezeu L-a lăsat pe Fiul Lui să moară pe o cruce. Aceasta-i dragoste,  e dragostea adevărată.

Dumnezeu așteaptă și astăzi răspunsul nostru la dragostea Lui: Nu vezi tu că bunătatea lui Dumnezeu te îndeamnă la pocăinţă?

2 gânduri despre “Bunătatea lui Dumnezeu așteaptă un răspuns de la tine

  1. Dupa ce am ascultat predica, mi-am pus intrebarea: cat la sută din dragostea lui Dumnezeu am intors inapoi Lui? Cuvintele tale fr. Aurel sunt perfecte pentru „crestinii” pierduti in biserica. Dar foarte putin pentru oamenii din lume. Ei nu-L cunosc pe Dumnezeu, iar bunatatea Lui nici atat. Doamne ai mila de noi sa aratam bunatatea lui Ta in fiecare zi si oamenii sa se intoarca la Tine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s