Mărturii din Asbury

„Dumnezeu are un plan de salvare pentru omenire, dar El este Cel care lucrează în viețile oamenilor, El poate aduce vindecare, El poate aduce pacea în mijlocul unor situații cu adevărat dificile. El atinge oameni pierduți și zdrobiți, îi cheamă în prezența Sa, în pacea și dragostea Sa, în această comunitate din Campus, iar oamenii nu se mai pot sătura de prezența Lui.”

Poți experimenta o trezire oriunde, nu trebuie să fie neapărat într-o capelă, într-o biserică, ci trezirea este ceva ce poți experimenta în fiecare zi în viața ta. Duhul Sfânt nu este reținut să lucreze de un anumit loc.

Nu este un fals, ci este ceva real, și de aceea spunem și noi: „Gustați și vedeți ce bun este Domnul!” Nu vei putea înțelege clar, până când nu vei veni și vei vedea cu ochii tăi.

5 gânduri despre “Mărturii din Asbury

 1. Pace ! Urmăresc cu mare Atenție, Trezirea Spirituala, ultima înainte de Răpirea Bisericii! Fiți iubiți și binecuvântați toți Lucrătorii din Ogorul Evangheliei Lui Isus Hristos Domnul!Frate Aurel, multă sănătate fizica și Spirituala! Maranatha!

  1. HalleluYAH! Slava si glorie Domnului Dumnezeu Jahve care lucreaza in omul nascut din nou zi cu zi…Fie ca prin Harul plin de rabdare sa lucreze in toate inimile de pe glob dar special in cei care lasa sa fie calauziti de Duhul Sfint, sa raspindeasca lumina prin evangelia Domnului si Mintuitorul nostru Isus Cristos. Ramineti in El binecuvintati in totul. Amen!

 2. În Dumnezeu este pace și bucurie..
  Calm și blândețe..
  Sufletul nostru se potrivește în El.
  Ca să-ți dai seama de starea sau dorințele sufletului tău trebuie să-l vezi.. Să-l auzi..
  Și sa fii sincer cu ceea ce găsești acolo..

  Fie ca Dumnezeu sa ne ajute pe noi, familiile noastre, prieteni, cunoscuți, oameni cu care am interacționat în vreun fel, sa înțelegem dragostea pe care ne-o poarta, eforturile pe care le face ca mesajul Lui sa fie auzit și înțeles în sensul pe care inima Lui,..de Tata,..îl dorește..!!
  Fie ca noi toți sa fim salvați..!!

  Aceasta este rugăciunea mea..

 3. Domnul Dumnezeu sa fie Laudat si Slavit! Ce minunat ar fi ca si noi romanii sa gustam o asa trezire. Sa mergem plini de credinta in fata Domnului si sa cerem cu lacrimi, rugaciuni si post, cercetarea si trezirea poporului roman si a tuturor celor ce au cazut in atipire. Glorie Domnului Dumnezeu, ptr lucrarea de trezire pe care o face si multumim ptr ca suntem si noi parte din ea prin bucuria pe care o simtim ptr toate acele suflete trezite de Duhul Sfant. Aleluia Amin!

 4. Buna sera…cînd ai spiritul sfint,atunci Domnul poate da
  sa faca trezirea si la alte persoane….ma bucur mult si as vrea Ca si in Italia sa fie o asfel de tezire cum a foste in America…. Domnul sa fie cu noi si cu voi….cu toti care se incred in ajutorul Domnului Isus..sa ne transforme si sa trimeata duhul cel sfint peste noi ,sa ne curete intima si caracterul…🙏🙏🙏

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s