Asbury, Statele Unite – începutul ultimei mari treziri?

  • Cuvintele unui profesor de la Universitatea Asbury: Trezirile încep cu convingerea de păcat adusă în inimile celor prezenți: pocăința personală este scânteia inițială care aprinde focul. Pocăința implică recunoașterea faptului că problema este în mine… Oamenii vin pentru că le este foame de Dumnezeu. Epidemia de COVID, ca și diviziunile politice sau sociale au obosit națiunea noastră. Oamenii s-au rugat și acasă, dar caută o sursă mai mare de speranță și au călătorit până în acest loc, într-un mod care ne-a surprins pe toți.”
  • „Multă pocăință. Fără producție, doar rugăciune autentică, mărturisire și mărturii”, a afirmat un pastor venit de la Christian Student Fellowship din Marea Britanie.

Un gând despre “Asbury, Statele Unite – începutul ultimei mari treziri?

  1. Pace iubiți frați și Surori ! Urmăresc cu mare interes Mișcarea de Trezire Spirituala de Asbury și mai ales dacă are Continuitate! Sfințenie, Cuvântul Lui Dumnezeu cu Adevărat, Și vad ca se întâmpla aceste lucruri ca la Începutul Bisericii până-n anii 300 ! Se poate sa vina Răpirea Bisericii în aceste zile! Vad ca diferite denominatiuni au același Crez și aceleași Lauda și imchinate ! Și Marturii fara „mijlocitor decât Duhul sfânt și Iisus Hristos Domnul!Aleluia! M-as bucura sa fie de la Dumnezeu!Eu oricum sunt Treaz Spiritual și urmăresc în continuare! Fii binecuvantat frate Aurel împreună cu Familia și sa nu-ti lipsească nimic! Multe binecuvântări Cerești si pământești!Cu toată dragostea agape din Galați fr.Gheorghe Lui fr Aurel Apocalipsa 3,10!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s