Covid-19 – Noua amenințare globală

Izbucnită pe neașteptate, epidemia produsă de noul virus apărut în China a pus omenirea în fața unor provocări fără precedent atât sociale, cât și economice. Pentru cei ce cunosc Scripturile acest lucru nu este decât încă un semn clar al vremii pe care o trăim, cea care precedă revenirea Domnului Isus pentru a-Și lua Biserica acasă.

Ceea ce vedem astăzi, în vremea „începutului durerilor” prefigurează judecata lui Dumnezeu care se va manifesta prin ruperea peceților, așa cum este descris în cap. 6 din cartea Apocalipsa. Cei care au stat departe de Domnul până acum sunt chemați să se împace cu El până nu este prea târziu: „Căutați pe Domnul câtă vreme se poate găsi; chemați-L câtă vreme este aproape. Să se lase cel rău de calea lui, și omul nelegiuit să se lase de gândurile lui, să se întoarcă la Domnul care va avea milă de el, la Dumnezeul nostru care nu obosește iertând!” (Is. 55:6-7)

Pentru cei care sunt cu adevărat credincioși este vremea pregătirii pentru apropiata revenire a Domnului, în sfințirea vieții și dând tuturor mărturie despre dragoste și dreptatea lui Dumnezeu. Așa cum este scris, chiar dacă lumea se frământă, cei care sunt cu adevărat ucenici ai Domnului se bucură în nădejdea fericită a slavei, iar rugăciunea lor cea mai fierbinte este: „Vino, Doamne Isuse!”

2 gânduri despre “Covid-19 – Noua amenințare globală

  1. Pacea Domnului Iisus Hristos! A pornit totul ce este în Sfânta Scriptura! Se va derula tot Planul Lui Dumnezeu cu o viteza amețitoare. Dumnezeu sa ne ferească sa ratăm Răpirea bisericii! Ajuta-ne Doamne Iisuse sa facem parte din cele 5 fecioare intelepte! Sa avem ulei în Candele. Mă uit la Tv la Știri,ce Planuri își fac ! Chiar ca începutul Necazului cel mare va veni ca un Laț peste Lumea întreagă. După Răpirea bisericii, tot ce ni se pare că este anormal, va fi nimica toată, fata de Mania Lui Dumnezeu. Pocăiți – vă și Credeți în Evanghelie căci va veni Ceasul judecății peste lumea întreagă! Nu mai am cuvinte. Domnul Iisus Hristos sa ne țină treji și sa ascultăm ce ne avertizează strajerul și trambita Lui Dumnezeu de pe Pământ. Maranatha!

  2. Pacea Domnului ,

    Multumim mult pentru mesajele săptămânale si cele de peste saptamina !
    Domnul sa va rasplateasca munca depusă tuturor care sinteti alături de fr. Aurel !

Lasă un comentariu