Doamne, îndură-Te de România!

Istoria mișcărilor de trezire din trecut arată că absolut toate acestea au început cu o perioadă de rugăciune a creștinilor. Trezirea trebuie dorită și cerută cu credință de la Dumnezeu, singurul care poate sufla Duhul Său dătător de viață peste uscăciunea spirituală pe care o vedem pretutindeni în jurul nostru.

Un om al lui Dumnezeu spunea că rugăciunea înflăcărată pentru trezire nu doar aduce trezirea, ci este deja trezire în sine: Domnul să ne ajute să fie la fel și cu noi!

Dumnezeu să Se îndure de țara noastră și să ne facă parte de vremuri de înviorare acum, la sfârșitul vremurilor, înainte de revenirea Domnului Isus!

Înscrierea la post și rugăciune se poate face la telefon: 0721 226 568, pe email: trezireazi@gmail.com sau printr-un comentariu pe site.

6 gânduri despre “Doamne, îndură-Te de România!

  1. Dumnezeu sa binecuvânteze lucrarea pe care o faceți. El sa va dea putere și har sa continuați pe acest drum.
    Ma alătur și eu la inițiativa dumneavoastră de a tine post pentru națiunea noastră.
    Dumnezeu sa facă trezire in noi prima data și după in poporul Sau.

  2. Pace tuturor! Ma bucur mult pt aceasta inițiativă, de a ne smeri in Fata Domnului pt a fi o trezire spirituală. Simt din toata inima ca trebuie si eu sa ma alătur fraților si surorilor în Hristos. Cum prin mila și indurarea Domnului am vazut ca exista o alta cale, ma refer despre acea cale îngustă si care are o poartă îngustă, eu nu am fost vrednică pt sacrificiul suprem. Si daca eu acum stiu adevărul si gust din roada duhului sfânt, mi-ar place enorm ca aceasta veste buna sa o împărtășesc la cât mai multe suflete rătăcite. De ce sa nu recunoaștem că nu prin faptele noastre sau cine stie din ce alta cauza acum suntem mantuiti? Suntem mantuiti prin marea iubire a lui Dumnezeu prin jerfa Singurului Său Fiu, Isus Hristos!!! Să mă ajute Domnul sa ma smeresc întâi eu si sa leapăd orice păcat ca sa pot mijloci pt întreaga țară!!! Eu stiu sigur ca Domnul ne iubeste pe toți și nu ar vrea ca nici unul sa piară! Acum 10 ani, prin Voia Domnului, m-a luat din Italia si m-a dus în Ecuador pt o lună de zile. Acolo pt prima data in viata mea am tinut postul Estera de 2 ori. Nu tinusem nici macar
    pt o zi, dar asta a fost Voia Domnului. Chiar am facut si legamant prin apa botezului si chiar in vorbirea in limbi. Printr-un vas de lucru Domnul mi-a vorbit asa: ” Cu cine vei avea ocazia să vorbești spune-le ca Eu sunt un Dumnezeu Viu si Adevărat si va iubesc pe toti!” Lucrul acesta mi-a fost imposibil să îl spun timp de 9 ani și ceva pt ca cel rau a avut putere sa ma tina din nou in intuneric. Pana anul acesta în februarie. Fratele meu de 29 de ani(Răzvan, va rog rugati-va si pt el) a fost a patra a tentativă de sinucidere. A băut aprox. 350 de pastile pt depresie. A fost în comă profundă de gr IV cu 2% șanse de supraviețuire timp de 9 zile. Atunci mi-am adus aminte de Domnul cel care mi-a vorbit, am tinut din nou postul Estera. Si i-am promis că dacă mi-l va salva, eu ma voi pocai si voi spune întregii lumi despre ce mi-a spus si voi provadui Evanghelia. Slava Domnului ca mi l-a salvat. Doar ca fratele meu este ratacit, i se întâmplă cum este scris în Romani 1:27. Are nevoie de eliberare. Concluzia: Domnul m-a ales din nou să fac parte din poporul Sau si simt ca trebuie sa lucrez in Via Sa. Dacă tot stau acasă cu cei 2 copii mici, am putere ca sa mijlocesc pt întreaga mea familie cat si a soțului ( sunt singura întoarsă la Domnul) cat si pt întreaga noastră țară și chiar și pt întreg pământul. Simt ca Venirea Domnului se apropie si am vrea să fim cat mai multi la nunta Mielului. Nu trebuie să ne uităm la fața omului, ci trebuie să îndeplinim ceea ce este scris: sa avem credință dar cu fapte!!! Si sa ne iubim aproapele ca pe noi înșine! Domnul sa va binecuvanteze pe toți!!! 🤗🙏🙏🙏

  3. Cu ajutorul Tatalui ceresc sustin in rugaciune cu post saptamanal cererea pentru trezire spirituala a natiei romane, fie ea din tara sau din diaspora. Ai mila Doamne si de natia romana in dragostea Ta fata de toti oamenii. Aleluia Maranata.

  4. Dumnezeu sa va binecuvânteze Lucrarea la care ați fost chemat împreună cu tot Colectivul cu care lucrați în Ogorul Evangheliei Lui Iisus Hristos Domnul! Sunteți Trâmbița Lui Dumnezeu pe Pământ, de pe Pământ ! Am primit de Sus ca este Adevărată și multe sunt Trâmbițe false.Duhul Sfânt sa va Călăuzească în continuare pana la Venirea Răpirii bisericii. Mă rog în continuare pentru toți și pentru sănătatea fizica a fr Aurel Gheorghe. Maranatha.

  5. Dumnezeu sa va binecuvânteze Lucrarea la care ați fost chemat împreună cu tot Colectivul cu care lucrați în Ogorul Evangheliei Lui Iisus Hristos Domnul! Sunteți Trâmbița Lui Dumnezeu pe Pământ, de pe Pământ ! Am primit de Sus ca este Adevărată și multe sunt Trâmbițe false.Duhul Sfântul sa va Călăuzească în continuare pana la Venirea Răpirii bisericii. Mă rog în continuare pentru toți și pentru sănătatea fizica a fr Aurel Gheorghe. Maranatha.

Lasă un comentariu