Semnele vremurilor – actualizare (14.11.2016)

Cu fiecare zi ce trece semnele ce anunță apropierea revenirii Domnului Isus sunt mai clare și mai numeroase. A le urmări în totalitatea lor este un lucru aproape imposibil, dar a le ignora ar însemna nesocotirea Cuvântului pe care Domnul Isus Însuși l-a rostit:

Când vor începe să se întâmple aceste lucruri, să vă uitaţi în sus şi să vă ridicaţi capetele, pentru că izbăvirea voastră se apropie.” (Lc. 21:28)

Biserica sfântă și curată – Mireasa Domnului – așteaptă cu nerăbdare clipa minunată a plecării sale de pe acest pământ spre casa Tatălui, unde va avea loc celebrarea Nunții Fiului de Împărat. Călătorind încă prin lumea aceasta să privim cu atenție la împlinirea profețiilor și să ne bucurăm de faptul că Domnul va reveni curând!

Eu vin curând. Păstrează ce ai, ca nimeni să nu-ţi ia cununa.” (Ap. 3:11)

 

2 Replies to “Semnele vremurilor – actualizare (14.11.2016)”

 1. Si da, cred ca totul este voia Domnului.
  2 Tesaloniceni 2:10-12

 2. Buna ziua! Ascult cu placere invataturile dumneavoastra si ca sa va raspund la intrebare, sunt treaza, sunt foarte treaza!!
  In legatura cu punctul 4, as vrea sa spun parerea mea:
  Ambele partide lucreaza impreuna, nu a castigat si nu a pierdut nimeni alegerile. Presedintele nu este ales, ci selectat. Trump este Mason si Jesuit. Nu a fost intr-o competitie cu Hillary si nimeni nu a fost luat prin surprindere…poate doar oamenii de rand, care nu vad imaginea completa. Cei iesiti in strada sunt platiti. Va recomand sa cititi despre Hegelian dialects. A fost doar o piesa de teatru, totul inscenat, chiar si vestitele e-mailuri (care cred ca sunt adevarate). Assanage face parte din MK ultra. A trebuit sa facă pe unul sa para rau, pentru ca celalalt sa apara ca si salvator (asa va aparea si Antichristul). Trump va spune tot ce trebuie pentru a ajunge “sub pielea” crestinilor. Sunt mai multe de spus, dar aceste informatii le poate gasi oricine….internetul este inca liber.
  Este totul o iluzie, pentru ca noi, crestinii, sa lasam garda jos. Trebuie sa il asteptam pe Domnul Isus si, cum ati spus si dumneavoastra, sa nu ne punem sperantele intr-un om.
  1 Tesaloniceni 5:3

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s