Gândurile Mele nu sunt gândurile voastre

„Căci gândurile Mele nu sunt gândurile voastre, şi căile voastre nu sunt căile Mele, zice Domnul. Ci cât sunt de sus cerurile faţă de pământ, atât sunt de sus căile Mele faţă de căile voastre şi gândurile Mele faţă de gândurile voastre. Căci, după cum ploaia şi zăpada se coboară din ceruri şi nu se mai întorc înapoi, ci udă pământul şi-l fac să rodească şi să odrăslească, pentru ca să dea sămânţă semănătorului şi pâine celui ce mănâncă, tot aşa şi cuvântul Meu, care iese din gura Mea, nu se întoarce la Mine fără rod, ci va face voia Mea şi va împlini planurile Mele. (Is. 55:8-11)
Căile lui Dumnezeu, deși adesea neînțelese pentru noi, întotdeauna sunt duhovnicești și potrivite cu nevoile sufletelor noastre. Domnul nostru Isus este modelul desăvârșit de călăuzire și gândire inspirată de Duhul Sfânt, în comparație cu care felul nostru de a fi pare atât de firesc. El Însuși a afirmat nevoia noastră de a învăța cum să apreciem duhovnicește diferitele situații și cum să relaționăm cu cei din jur în așa fel încât ei să fie câștigați și aduși la credință.
Domnul să ne dea înțelepciune de sus și gândul Lui divin, chiar dacă acesta nu s-ar potrivi deloc cu tot ceea ce am fost învățați în societatea noastră bazată pe umanism!

2 Replies to “Gândurile Mele nu sunt gândurile voastre”

  1. Cu Dumnezeu inainte si nimeni impotriva. Amin

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s