VREMEA TREZIRII – carte creștină

CUVÂNT ÎNAINTE

Mesajele cuprinse în această carte s-au născut din dorinţa arzătoare de a vedea manifestarea slavei lui Dumnezeu în mijlocul poporului Său, printr-o trezire autentică.

De-a lungul istoriei de două mii de ani a Bisericii creştine, de nenumărate ori Duhul lui Dumnezeu S-a coborât peste poporul Său, chemându-l la sfinţenie, la o viaţă de ascultare de El şi la predicarea Evangheliei, care a dus mulţimi de oameni într-o stare după voia Lui.

Trezirile spirituale nu sunt însă doar evenimente din epoca de după Cinzecime, ci ele s-au petrecut de multe ori şi în istoria poporului Israel, în timpul vechiului legământ. Acestea au slujit ca pildă multor generaţii pentru felul în care Dumnezeu poate trezi un popor cu conştiinţa adormită, aducându-l la pocăinţă şi o viaţă curată.

Vremea noastră poartă toate semnele caracteristice perioadei ce va preceda marea zi a revenirii Domnului nostru, pentru a-Şi lua acasă Mireasa Lui iubită. În curând, vom asista la cel mai mare eveniment din istoria umanităţii, iar Duhul Domnului strigă tuturor celor ce aşteaptă venirea Lui: „Iată Mirele, ieşiţi-I în întâmpinare!”

Rugăciunea mea înaintea Domnului este ca toţi cei ce vor citi aceste rânduri să fie treziţi la viaţă, sfinţiţi şi pregătiţi pentru marea clipă ce se apropie.

Cartea poate fi comandată la numărul de telefon 0721 226 568
sau pe adresa de e-mail: trezireazi@gmail.com

vremea trezirii0

5 gânduri despre “VREMEA TREZIRII – carte creștină

  1. Fiți binecuvântați.
    Slavă Domnului Isus Hristos pentru acest Cuvânt propovăduit în 2015 prin care DOMNUL m-a cercetat și mi-a străpuns inima.
    Mulțumesc Domnului pentru Harul dăruit.
    AMIN

    1. Pacea si binecuvantarea sa se reverse asupra Bisericiilor Crestine, asupra tuturor fratilor si surorilor de credinta in Isus Christos , slavit sa fie in veci Numele Lui a Tatalui Fiului Sfantului Duh in vecii vecilor ! Amin !

  2. pace frate Aurel Gheorghe , a-și dori sa- mi răspundeți : cum se poate intra in posesia acestor volume de cărți, vremea trezirii? Asi dori sa le studiez. Multumesc , aștept un răspuns din partea dumneavoastră.

Lasă un comentariu