Principii ale adunării credincioşilor sub conducerea lui Isus Hristos

Cu ajutorul Domnului, am reuşit să terminăm traducerea cărţii redactate de către fraţii de la http://www.sermonindex.net/, intitulată „Principii ale adunărilor credincioşilor sub conducerea lui Isus Hristos”. După cum ne-au spus autorii, scopurile acestei cărţi sunt:

  • să expună principiile care stăteau la baza adunărilor Bisericii din Faptele Apostolilor şi care sunt aplicate acum în Biserica subterană chineză;
  • să pună la dispoziţia fraţilor resurse pentru bisericile de casă;
  • să contribuie la trezirea individuală şi împuternicirea dată de Duhul Sfânt creştinilor;
  • să pregătească Biserica creştină pentru orice val de persecuţie.

Cartea poate fi descărcată sau citită on-line aici:

Cartea_principii_ro_final_vers.3

„Doamne, Biserica Ta nu va eşua niciodată. Privim la Tine în timp ce sfârşitul se apropie. Toată slava să o primească Mielul, care a fost junghiat, iar Evanghelia Sa să fie împărtăşită tuturor. Te rugăm, Tată, să faci acest lucru de dragul şi pentru onoarea Numelui Tău! Noi tânjim să fim cu Tine îmbrăcaţi în haine albe de in, în eternitatea fără sfârşit. Răscumpără-Ţi sfinţii la timpul stabilit. Adună-i pe aleşii Tăi pentru a fi Mireasa Fiului Tău. Prin lucrarea Duhului Tău, fă o lucrare în care niciun om să nu-şi poată pune numele, astfel încât toată slava să fie a Ta! Amin!

3 gânduri despre “Principii ale adunării credincioşilor sub conducerea lui Isus Hristos

  1. Pace frate pastor. Pe domnul Edgar Reich l-am auzit vorbind de „Christians In The Great Tribulation”. Cum e pana la urma, trecem prin necazul cel mare sau nu? Adica Biserica va fi rapita inainte sau dupa? Saun in timpul? Stiu ca opinia d-voastra e foarte ferma privind rapirea Bisericii inainte. Videoul cu pricina il gasiti pe youtube: Christians In The Great Tribulation – Part 2 by Edgar Reich. Nu stiu de ce nu exista o parte 1. (PS: v-am ascultat toate predicile gasite pe „Resurse crestine”. Acum sunt la Apocalipsa.). Fiti binecuvantat cu Duhului Sfant sa puteti continua mesajele in acelasi ritm si sper sa fim cat mai multi carora aceste predici sa ne deschida apetitul pentru Cuvantul Domnului.

  2. Imi puteți spune, cartea nu se gaseste de cumparat , pentru mine e foarte obositor sa o citesc pe ecran….nu pot sa citesc numai cate putin de tot….cred ca as intelege si mai bine daca as avea o carte normală…( nu e asa obositoare)
    Dumnezeu sa va dea biruință și multa binecuvântare!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s