Principii ale adunării credincioşilor sub conducerea lui Isus Hristos

Cu ajutorul Domnului, am reuşit să terminăm traducerea cărţii redactate de către fraţii de la http://www.sermonindex.net/, intitulată “Principii ale adunărilor credincioşilor sub conducerea lui Isus Hristos”. După cum ne-au spus autorii, scopurile acestei cărţi sunt:

  • să expună principiile care stăteau la baza adunărilor Bisericii din Faptele Apostolilor şi care sunt aplicate acum în Biserica subterană chineză;
  • să pună la dispoziţia fraţilor resurse pentru bisericile de casă;
  • să contribuie la trezirea individuală şi împuternicirea dată de Duhul Sfânt creştinilor;
  • să pregătească Biserica creştină pentru orice val de persecuţie.

Cartea poate fi descărcată sau citită on-line aici:

Cartea_principii_ro_final_vers.3

“Doamne, Biserica Ta nu va eşua niciodată. Privim la Tine în timp ce sfârşitul se apropie. Toată slava să o primească Mielul, care a fost junghiat, iar Evanghelia Sa să fie împărtăşită tuturor. Te rugăm, Tată, să faci acest lucru de dragul şi pentru onoarea Numelui Tău! Noi tânjim să fim cu Tine îmbrăcaţi în haine albe de in, în eternitatea fără sfârşit. Răscumpără-Ţi sfinţii la timpul stabilit. Adună-i pe aleşii Tăi pentru a fi Mireasa Fiului Tău. Prin lucrarea Duhului Tău, fă o lucrare în care niciun om să nu-şi poată pune numele, astfel încât toată slava să fie a Ta! Amin!

3 Replies to “Principii ale adunării credincioşilor sub conducerea lui Isus Hristos”

  1. Pace frate pastor. Pe domnul Edgar Reich l-am auzit vorbind de “Christians In The Great Tribulation”. Cum e pana la urma, trecem prin necazul cel mare sau nu? Adica Biserica va fi rapita inainte sau dupa? Saun in timpul? Stiu ca opinia d-voastra e foarte ferma privind rapirea Bisericii inainte. Videoul cu pricina il gasiti pe youtube: Christians In The Great Tribulation – Part 2 by Edgar Reich. Nu stiu de ce nu exista o parte 1. (PS: v-am ascultat toate predicile gasite pe “Resurse crestine”. Acum sunt la Apocalipsa.). Fiti binecuvantat cu Duhului Sfant sa puteti continua mesajele in acelasi ritm si sper sa fim cat mai multi carora aceste predici sa ne deschida apetitul pentru Cuvantul Domnului.

    1. Nu știu exact care e punctul de vedere al lui Edgar Reich, dar sunt unii frați foarte sinceri și curați care totuși cred că Biserica va trece printr-o parte a necazului. Personal, nu împărtășesc acest punct de vedere, iar argumentele aduse le puteți găsi în secțiunea dedicată acestui subiect: https://trezireazi.com/category/rapirea-bisericii/. Mult har!

  2. Imi puteți spune, cartea nu se gaseste de cumparat , pentru mine e foarte obositor sa o citesc pe ecran….nu pot sa citesc numai cate putin de tot….cred ca as intelege si mai bine daca as avea o carte normală…( nu e asa obositoare)
    Dumnezeu sa va dea biruință și multa binecuvântare!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s